Gama de baterii

Bateriile sunt o sursa de stocare a energiei obtinuta in urma unei reactii chimice. Prin diversitatea domeniului de utilizare bateriile se gasesc intr-o gama foarte larga de tipuri si dimensiuni.

01

Foton Extrem este o baterie litiu de 1.5V dedicata pentru cei ce utilizeaza consumatori cu putere mare de descarcare la temperature extreme, sau doresc utilizarea pe perioade lungi, unde autodescarcarea bateriei ar diminua durata de utilizare.

02

Foton Master este o baterie alcalina (baterie uscata) care are performante foarte ridicate in comparatie cu bateria de Zinc Carbon si furnizeaza o putere de pana la sapte ori mai mare cu o scadere mica de tensiune dupa multe ore de utilizare continua.

03

Foton Economy este o baterie Zinc-Carbon/Zn-Cloride, fiind una dintre cele mai utilizate baterii datorita pretului mic. Functioneaza satisfacator pentru aplicatii cu descarcari de curent mic sau de scurta durata. La folosire intensiva apare o cadere de tensiune, dar care se regenereaza dupa o perioada de repaus.

Scroll to Top