Marca FOTON

Misiune

Brandul Foton si produsele Foton sunt rezultatul muncii unei generatii de oameni care acum mai bine de 20 de ani au vrut sa faca mai mult decat sa distribuie branduri consacrate pe pietele internationale; acesti oameni entuziasti au reusit sa aduca impreuna produse cu design-uri moderne si calitate ridicata, impunand brandului credibilitate si dinamism.

Resurse

Echipa tanara, omogena, cu o experienta de 10 ani in vanzarea bateriilor si lanternelor si cu o puternica orientare spre nevoile clientilor.

Tehnologie

De ultima generatie care pune accent pe solutii inovatoare; reuseste sa imbine designul modern si performantele tehnice deosebite.

Instructiuni de utilizare

Se poate utiliza indiferent de varsta, gen, status social, apartenenta politica, indiferent de loc sau timp, FARA RESTRICTII.

Efecte asupra mediului inconjurator

Tehnologia folosita are efecte negative minime asupra mediului, in schimb sare oricand in ajutor celor care vor sa descopere si sa se bucure de frumusetile naturii.

Avertisment!

In combinatie cu spirite energice, independente, cu simtul aventurii, care apreciaza libertatea de miscare, iesirile in aer liber dar si frumusetea unui peisaj, poate contribui semnificativ la cresterea nivelului bunei dipozitii si al relaxarii.

Scroll to Top